Je medewerkers zijn het belangrijkste bedrijfskapitaal.

Bedrijfsleven

Wij organiseren in company trainingen voor groepen werknemers, maar ook voor individuele medewerkers. Je medewerkers zijn tenslotte je belangrijkste kapitaal. Wij begrijpen dat je als bedrijf specifieke eisen stelt aan wat jij, of je medewerkers, gaan leren.

Met een maatwerkcursus leert men precies datgene wat nodig is om optimaal te kunnen functioneren. Investeren in opleidingen en trainingen van je medewerkers is investeren in je bedrijf. Goed opgeleid personeel functioneert beter, is gemotiveerder, is flexibeler, is minder geneigd om te gaan job hoppen en  geeft je bedrijf een goed imago.

Zoek je voor je medewerkers een passende cursus of training? Volksuniversiteit Breda heeft jarenlange ervaring in het geven van Taalcursussen zoals Nederlands aan anderstaligen NT2 en organiseert kwalitatief hoge en betaalbare cursussen voor zowel laagopgeleide als hoogopgeleide anderstaligen (expats). Ook bieden wij cursussen waarbij de onderlinge verhouding tussen werknemer en werkgevers, de sfeer en de communicatie in een organisatie centraal staan

Wij garanderen bekwame docenten, flexibiliteit en zeer scherpe tarieven. Wij organiseren cursussen voor groepen medewerkers en/of individuele werknemers van uw organisatie. De lessen worden gegeven in úw bedrijf of op een van de verschillende locaties van Volksuniversiteit Breda. Zoals u van ons gewend bent vinden de groepslessen klassikaal plaats, met moderne faciliteiten. Bovendien wordt een deel van de cursussen ondersteund met Mijn Volksuniversiteit, een digitale leeromgeving waardoor de cursist toegang heeft tot extra oefenstof thuis. In overleg met jou en de docent ontwikkelen wij een cursus die qua duur, inhoud, locatie en prijs aansluit bij je wensen. 

Wij werken vanuit de gedachte dat mensen steeds meer de eigen regie moeten hebben tijdens de uitvoering van hun werk. En tijdens dit laatste, is het beheersen van de taal en het goed communiceren een van de belangrijkste voorwaarden.

Voor meer informatie over onderstaan onderwerpen klik op de link.

*Alles begint met taal (NT2 en Buitenlandse Talen)

*Karakterversterkers Persoonlijke ontwikkeling voor werknemers

*Bedrijfsuitjes

Neem vrijblijvend contact met ons op via mt.konsten@volksuniversiteit.nl

  • 100% afstemming op jouw organisatie
  • Aantrekkelijke prijs-kwaliteit verhouding
  • Jij bepaalt doel inhoud en resultaat
  • Groepstrainingen en individueel aanbod
  • Gratis digitale leerondersteuning thuis
  • In-company, data en tijd bepaal jij
  • Docenten met ervaring in het werkveld
AANBOD: BEDRIJFSLEVEN