Maatwerk buitenlandse talen

Buitenlandse talen

Training afgestemd op uw bedrijfscommunicatie

Heeft uw bedrijf contact met internationale zakenrelaties? Zorg dan dat u en uw medewerkers de taal van het land machtig zijn.  Wij hebben een brede keuze aan trainingen voor vreemde talen. Al onze trainers zijn gecertificeerd. Elk traject begint met een intakegesprek om aan de hand van het Europees Referentiekader (ERK) het startniveau van de cursist te bepalen. Vervolgens wordt een training op maat aangeboden, waarbij het taalgebruik wordt afgestemd op uw organisatie en het doel van uw communicatie.

Wij geven taaltrainingen op elk niveau in de buitenlandse talen Arabisch, Chinees, Duits, Engels, Frans, (Nieuw) Grieks, Italiaans, Japans, Noors, Oekraïens, Pools, Portugees,  Russisch, Spaans, Turks en zweeds.

De Cursussen, trainingen en workshops worden gegeven door gekwalificeerde, bevlogen en ervaren docenten. De trainingen kunnen incompany gegeven worden. De training vindt dan in jou bedrijf plaats. Zo hebben je medewerkers geen extra reistijd. Wel zo efficiënt! Mocht  je niet over een passende ruimte beschikken, dan verzorgen wij de training graag in één van onze moderne leslokalen. 

Voor onze zakelijke voorwaarden klik hier.
Onze klachtenprocedure vind je hier 

De voordelen van onze maatwerkcursussen zijn:

  • De training is volledig afgestemd op uw organisatie
  • In samenspraak met onze docent bepaalt u doel, inhoud en niveau.
  • Planning cursusdata en tijden op de voor u meest geschikte momenten
  • Naast groepslessen is ook individuele training van uw medewerkers mogelijk


Kosten
De prijs van elke cursus wordt gebaseerd op basis van de volgende criteria:
- het aantal lesuren 
- aantal deelnemers in de groep/privélessen
- locatie van de training (incompany of extern)
- niveau van de training|
- specifieke wensen

Mocht u interesse hebben in een van onze maatwerktrainingen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw bedrijf, neem dan contact op met Marie-Thérèse Konsten. Zij is te bereiken via 076-521 72 33 en/of 06-526 725 76 of via mt.konsten@volksuniversiteit.nl.