Frans I (A0 naar A1)

Frans I (A0 naar A1)

Cursus

12 lessen van 1,5 uur

€ 226,00

Cursus

Frans I (A0 naar A1)

Deze cursus is voor hen die nooit Frans hebben geleerd of bij wie het school-Frans wat is weggezakt.
Frans I bestaat uit twee modules van elk 12 lessen. Dit is de eerste module.
Aan de hand van het lesboek en extra leermateriaal dat de docent aanreikt kom je meteen in aanraking met het gesproken Frans in alledaagse situaties. Zo kan je het geleerde ook vrij snel in praktijk brengen. Daarnaast is er ook veel aandacht voor de structuur van de taal, de lees- en schrijfvaardigheid en wordt er ook tijd besteed aan actuele informatie omtrent Frankrijk zelf.
Doel is om in twee modules de helft van het lesboek te behandelen. Je komt dan uit op het niveau A1 van het Europees Referentiekader. Reken zeker op minstens 2 uur zelfstudie per week om de taal zo goed mogelijk onder de knie te krijgen. Leermateriaal wordt op diverse wijze aangeboden zodat er voor iedereen oefeningen zijn naar eigen niveau en/of voorkeur.

MEER DAN DE SOM DER DELEN

De volksuniversiteit werkt samen met FILMHUIS BREDA, NIEUWE VESTE EN DE POSTSCHOOL. Samen zijn we meer dan de som der delen. Voor jou betekent dat meer en gevarieerder aanbod.

Samenwerkinsgpartners ›
MEER DAN DE SOM DER DELEN

ORIGINEEL CADEAU MET DE FEESTDAGEN !!

Voor meer info click hier ›
ORIGINEEL CADEAU  MET DE FEESTDAGEN !!
Japanse taalles voor KONING AAP

Japanse taalles voor KONING AAP

Volksuniversiteit Breda heeft toekomstige Japan reizigers een voorproefje gegeven van de taal en de gebruiken. Zo krijgen zij een impressie wanneer ze met KONING AAP naar Japan reizen

DEZE VIND JE WELLICHT OOK LEUK