Dutch: Beter Schrijven

Dutch: Beter Schrijven

Cursus

10 lessen van 1,5 uur

Dutch: Beter Schrijven

De cursus Beter Schrijven  is bedoeld voor mensen die in hun werk of privéleven merken dat hun niveau van schrijven niet voldoende is. Bijvoorbeeld als je een e-mail moet schrijven aan collega’s of aan klanten van het bedrijf of de organisatie waar je werkt. Misschien moet je aantekeningen maken of een logboek bijhouden tijdens je werk, of formulieren invullen. Dan kan het gebeuren dat je je toch erg onzeker voelt, of het even aan een collega vraagt. Omdat je het niet vaak genoeg zelf doet, wordt het ook niet beter! Of je wilt beter schrijven om je kinderen te helpen. Of met je Nederlandse vrienden en kennissen te appen of te mailen.

In de cursus Beter Schrijven 1 zul je elke week als huiswerk een flinke tekst schrijven. Cursisten vertellen dat ze vaak ongeveer twee uur met hun huiswerk bezig zijn. De docent past zich zoveel mogelijk aan bij de wens van de deelnemers.  We oefenen in de les, en thuis passen we de kennis bij het huiswerk toe. Natuurlijk gaan we ook in op jouw vragen en behoeftes. De docent kijkt jouw huiswerk zorgvuldig na en geeft adviezen voor verdere verbetering.

Deelnemers aan deze cursus hebben minimaal niveau A2. Misschien heb je al eens staatsexamen 1 gedaan, maar heb je sinds die tijd toch niet meer zoveel geschreven. Dan is je vaardigheid weer een beetje weggezakt.

Natuurlijk zorgen we in de klas voor een prettig, stimulerend en respectvol klimaat, zodat de les echt leuk, ontspannen, en leerzaam is!

Via de docent is een syllabus verkrijgbaar voor ongeveer € 15,00.

DEZE VIND JE WELLICHT OOK LEUK