Partners

Samen is meer dan de som der delen. Samen sta je sterker

Volksuniversiteit Breda wil haar basis uitbreiden en versterken; om ook in de toekomst relevant te blijven. Naast het streven naar groei van het aantal cursisten is ook een doel het aanbod aan cursussen te verbreden en/of te verdiepen, aansluitend op de behoefte van bestaande en nieuwe doelgroepen deelnemers. Met andere woorden makelaar zijn tussen vraag en aanbod, gebruikmakend van de moderne hulpmiddelen

Sterker dan in het verleden zou Volksuniversiteit Breda willen bewerkstelligen dat partijen die een interessant en actueel aanbod hebben, hiermee naar de Volksuniversiteit komen.

Op veel terreinen zijn kenniswerkers actief die een interessante cursus hebben, of een boeiend betoog kunnen houden, maar niet in staat zijn daar toehoorders en/of cursisten voor te vinden; of geen zin hebben in ‘het geregel’ en/of de administratieve rompslomp; of niet de (ICT) faciliteiten hebben om hun verhaal soepel over het voetlicht te kunnen brengen.

Daarnaast zijn er professionele aanbieders die een aanbod hebben van cursussen dat aanvullend is op het aanbod van de Volksuniversiteit en dat heel graag bij 17.000 potentiële deelnemers van de volksuniversiteit onder de aandacht willen brengen. 

Zo zijn er op dit moment samenwerkingsverbanden met:

Stichting Nieuwe Veste, Filmhuis Breda, Businessclub Breda, De PostSchool, Avans Hogeschool, Hotel de Keizer, Taalhuis Breda, Breda Taal, Werkgeversservicepunt West-Brabant, Surplus en Gemeente Breda

Indien je interesse hebt om ook partner van ons te worden, of je nu zzp-er bent, iets leuks te bieden hebt of een gerenommeerde organisatie hebt, neem dan contact met ons op. breda@volksuniversiteit.nl.


Waarom kiezen voor ons platform?

  • Stel jouw eigen cursus samen
  • Laat je ontzorgen: een cursus organiseren was nog nooit zo eenvoudig
  • Profiteer van onze doeltreffende communicatie en marketing
  • Ontmoet andere inspirerende Bredanaars
  • Verdien geld met jouw kennis en kunde.