Voel je goed

Voel je goed

Cursus

5 lessen van 2 uur

€ 245,00

Cursus

Voel je goed

Voel jij al enige tijd onrust en spanning? En wil jij je meer ontspannen voelen, wat er ook gebeurt?

In de cursus 'Voel je goed' leer jij jouw gedachten, gevoelens en emoties beter begrijpen. Bovendien ontdek je waar jouw onrust vandaan komt en hoe je zelf meer rust in je leven kunt brengen. Dit alles op een heel simpele en ontspannen manier. Iedereen kan het, ook jij! Het is alleen weten hoe.

De cursus is een combinatie van theoretische kennis, praktische tools en oefeningen die je weer in contact brengen met de wijsheid van je lichaam.

We komen vijf keer bij elkaar. Vier keer in 't Klooster in Bavel en één keer in het Mastbos in Breda. De volgende thema’s komen aan bod:

Sessie 1: Hoe voel ik mij en waarom?

In deze bijeenkomst onderzoek je jouw gedachten, gevoelens en emoties.
En je ontdekt hoe jij zelf invloed kunt hebben op hoe je je voelt.

Sessie 2: Wat vertel ik mijzelf?

Deze avond maak je kennis met jouw innerlijke criticus. Ook leer jij hoe je meer positiviteit in jouw leven brengt door anders tegen jezelf te praten.

Sessie 3: Hoe zorg ik dat ik mij beter voel?

Vandaag ontdek je in het bos hoe jij je kunt ontspannen door je bewust te zijn van jouw lichaam en jouw omgeving. We werken met mindfulness en lichaamsoefeningen.

Sessie 4: Wie ben ik werkelijk?

Dit wordt een creatieve sessie waarin jij ontdekt wie je laat zien aan de buitenwereld en wie je werkelijk bent, diep vanbinnen. Wat is het verschil? En waarom is het zo moeilijk om jezelf bloot te geven?

Sessie 5: Waar word ik blij van?

Wat vind jij wérkelijk belangrijk in jouw leven? En hoe zorg je ervoor dat je dat meer prioriteit geeft, zodat je leven een stuk fijner wordt?

Ga je mee op reis? Naar een blijere jij? Schrijf je dan in voor deze cursus.

Dorien Bastiaans is natuurcoach. Ze laat mensen in het Mastbos weer contact maken met hun lijf, intuïtie en authentieke ik. Daarbij maakt ze gebruik van haar goed ontwikkelde zesde zintuig en van de natuur, die ons spiegelt in al wat er leeft in ons.  www.puurnatuurcoaching.nl

Mireille Schreuder begeleidt in haar werk als coach en stresscounselor iedereen die een hulpvraag heeft. In haar sessies wordt helder wat belemmerend én helpend is op weg naar een fijner en vitaler leven. Zelfkennis is daarin het begin van alle wijsheid. In de ontmoetingen biedt zij  een veilige en vertrouwde omgeving, waarin iedereen zichzelf kan en mag zijn.  www.mireilleschreudercoaching.nl 

In hun samenwerking neemt Mireille jou mee in haar kennis over o.a. het brein en emotionele intelligentie en weet Dorien als geen ander je mee te nemen in het voelen van jouw lijf.

MEER DAN DE SOM DER DELEN

De volksuniversiteit werkt samen met FILMHUIS BREDA, NIEUWE VESTE EN DE POSTSCHOOL. Samen zijn we meer dan de som der delen. Voor jou betekent dat meer en gevarieerder aanbod.

Samenwerkinsgpartners ›
MEER DAN DE SOM DER DELEN

ORIGINEEL CADEAU MET DE FEESTDAGEN !!

Voor meer info click hier ›
ORIGINEEL CADEAU  MET DE FEESTDAGEN !!
Japanse taalles voor KONING AAP

Japanse taalles voor KONING AAP

Volksuniversiteit Breda heeft toekomstige Japan reizigers een voorproefje gegeven van de taal en de gebruiken. Zo krijgen zij een impressie wanneer ze met KONING AAP naar Japan reizen

DEZE VIND JE WELLICHT OOK LEUK