Studiemiddag Van kiesrecht tot Feminisme 3.0 in Nederland

Studiemiddag Van kiesrecht tot Feminisme 3.0 in Nederland

Cursus

1 les van 4 uur

€ 64,00
Kies startdatum

Cursus

Studiemiddag Van kiesrecht tot Feminisme 3.0 in Nederland

Afhankelijk zijn van toestemming van de plaatselijke huisarts, dominee of apotheker om de pil te mogen gebruiken? Maken vrouwen mindere kunst dan mannen?

Lopen de hersenen van jongens gemiddeld achter op die van meisjes? Gaat het recht op abortus verdwijnen? Wanneer dit soort vragen je interesseren dan is de interactieve studiemiddag Van kiesrecht tot Feminisme nu iets voor jou. Tijdens de studiemiddag neemt Annelies Kosijungan je mee in de geschiedenis die eindigt met vragen over het hier en nu. Er wordt ruim gebruik gemaakt van filmpjes met momenten van interactie, humor en relativering.

Een groep jonge vrouwen die deze studiemiddag gevolgd hebben waren enthousiast maar ook verbaasd ‘Dit zou standaard kennis moeten zijn’ of ‘Waarom weten wij dit niet?’ was na afloop te horen van de studiedag te horen. 

  • Dag 1 : vrijdag 8 maart van 13:00

Nieuwe Veste
Molenstraat 6
4811 GS, Breda

thumb

Drs. A (Annelies) Kosijungan
''Gender en Diversiteit hebben altijd mijn interesse gehad.''

BEKIJK MIJN PAGINA >

MEER DAN DE SOM DER DELEN

De volksuniversiteit werkt samen met FILMHUIS BREDA, NIEUWE VESTE EN DE POSTSCHOOL. Samen zijn we meer dan de som der delen. Voor jou betekent dat meer en gevarieerder aanbod.

Samenwerkinsgpartners ›
MEER DAN DE SOM DER DELEN

ORIGINEEL CADEAU MET DE FEESTDAGEN !!

Voor meer info click hier ›
ORIGINEEL CADEAU  MET DE FEESTDAGEN !!
Japanse taalles voor KONING AAP

Japanse taalles voor KONING AAP

Volksuniversiteit Breda heeft toekomstige Japan reizigers een voorproefje gegeven van de taal en de gebruiken. Zo krijgen zij een impressie wanneer ze met KONING AAP naar Japan reizen

DEZE VIND JE WELLICHT OOK LEUK