Spaans II vervolg

Spaans II vervolg

Cursus

12 lessen van 1,5 uur

€ 226,00

Cursus

Spaans II vervolg

Deze cursus is voor mensen met een ruime basiskennis van de Spaanse taal, maar nog net niet op A1 niveau.

Spaans II bestaat uit twee modules van elk 12 lessen, dit is de tweede module. Als je de eerste module niet hebt gevolgd is een intake noodzakelijk.

Je leert onder andere de gerundio, basiszinnen om afspraakjes maken en zinnen om een telefoongesprek te voeren. De maanden van het jaar komen aan bod, evenals uitdrukkingen over het weer. We behandelen ook basisuitdrukkingen die je kunt gebruiken in een reisbureau. Daarnaast komt de verleden tijd (indefinido) aan bod. We behandelen de hoofstukken 10 t/m 12.

 

Aan het eind van de cursus kun je de in de lessen behandelde grammatica op de juiste manier toepassen in zowel mondelinge als schriftelijke vorm. Je bent in staat om over genoemde onderwerpen een gesprek te voeren en kunt gesprekken verstaan. Bovendien kun je teksten over de onderwerpen lezen en schrijven. Na het succesvol afronden van de cursus ken je ruim 500 nieuwe woorden en beheers je de taal op niveau A1. 

Studiebelasting: 3 tot 4 uur huiswerk per week.

MEER DAN DE SOM DER DELEN

De volksuniversiteit werkt samen met FILMHUIS BREDA, NIEUWE VESTE EN DE POSTSCHOOL. Samen zijn we meer dan de som der delen. Voor jou betekent dat meer en gevarieerder aanbod.

Samenwerkinsgpartners ›
MEER DAN DE SOM DER DELEN

ORIGINEEL CADEAU MET DE FEESTDAGEN !!

Voor meer info click hier ›
ORIGINEEL CADEAU  MET DE FEESTDAGEN !!
Japanse taalles voor KONING AAP

Japanse taalles voor KONING AAP

Volksuniversiteit Breda heeft toekomstige Japan reizigers een voorproefje gegeven van de taal en de gebruiken. Zo krijgen zij een impressie wanneer ze met KONING AAP naar Japan reizen

DEZE VIND JE WELLICHT OOK LEUK