Reis door het heelal!

Reis door het heelal!

Lezing

1 lezing van 3 uur

€ 35,00
Kies startdatum

Lezing

Reis door het heelal!


Tijdens deze lezing maak je samen met Theo van Es een denkbeeldige reis door het heelal en ontdek je wat we daar allemaal tegenkomen: planeten, sterren, melkwegstelsels, supernova's, kometen, zwarte gaten enzovoorts. Ook  stellen we onszelf de vraag: Is er leven buiten de aarde?

Na de pauze gaan we in op de belangrijkste vraag:  Waar  komt alles vandaan?  Wat was de oerknal, en welke bewijzen hebben we daarvoor?  In de lezing wordt vooral gebruik gemaakt van beelden en video's zodat deze ingewikkelde materie voor iedereen leuk en begrijpelijk is. Vandaar dat deze lezing geschikt is voor iedereen die interesse heeft in het heelal, voorkennis is niet nodig.

Wil je de hele reeks van 6 lezingen van Theo van Es volgen, dan ontvang je 1 lezing gratis, Schrijf je dan in voor de serie met code LEZ276.

  • Dag 1 : zaterdag 7 oktober van 10:00

Dorpshuis 't Klooster
Jack van Gilsplein 1
4854 CB, Bavel

thumb

T.P.M. (Theo) van Es
''Als de deelnemers na zo’n lezing thuiskomen, op de bank ploffen… en zeggen: “ik heb een leuke dag gehad”… Dan ben ik tevreden. ''

BEKIJK MIJN PAGINA >

MEER DAN DE SOM DER DELEN

De volksuniversiteit werkt samen met FILMHUIS BREDA, NIEUWE VESTE EN DE POSTSCHOOL. Samen zijn we meer dan de som der delen. Voor jou betekent dat meer en beter aanbod.

Samenwerkinsgpartners ›
MEER DAN DE SOM DER DELEN
Volksuniversiteit Breda verdiept luisterplezier!

Volksuniversiteit Breda verdiept luisterplezier!

SAMENWERKING MET KAMERMUZIEK BREDA

PROGRAMMA ›
LUKA

LUKA

Film, diner en lezing. In samenwerking met het FILMHUIS

Meer info ›
DEZE VIND JE WELLICHT OOK LEUK