Japans III vervolg

Japans III vervolg

Cursus

12 lessen van 1,5 uur

€ 226,00

Cursus

Japans III vervolg

Geschikt voor de mensen die ongeveer het A1 niveau van ERK willen bereiken. Van de cursisten wordt verwacht dat zij in ieder geval hiragana, katakana en ca. 100 kanji’s (de Sino-Japanse karakters) kunnen lezen en bekend zijn met de algemene zinsopbouw, te-form van werkwoord, verleden tijd, short-form. In deze cursus gaan we verder in op kanji en komen wat meer uitdrukkingen aan bod. Ook wordt in elke les aandacht besteed aan onderwerpen m.b.t. de Japanse cultuur.

Gezien de grote verschillen met Europese talen wordt van de cursisten verwacht dat zij – naast het regelmatig volgen van de lessen – voldoende tijd besteden aan zelfstudie (in de vorm van huiswerk).

In deze cursus wordt behandeld

 

2e helft: GENKI II Hoofdstuk 13 - verder

Kanji (ca. 14 per hoofdstuk)

Grammatica (bijv.  Zinnen combineren, als, proberen, enz.)

 

De precieze inhoud is afhankelijk van het niveau van de cursisten.

Huiswerk: tekstboek, werkboek (vrijwillig), etc.

 

Japans III bestaat uit twee modules van elke 12 lessen. Dit is de tweede module. Heb je de eerste module niet gevolgd, dan is een intake noodzakelijk.

MEER DAN DE SOM DER DELEN

De volksuniversiteit werkt samen met FILMHUIS BREDA, NIEUWE VESTE EN DE POSTSCHOOL. Samen zijn we meer dan de som der delen. Voor jou betekent dat meer en gevarieerder aanbod.

Samenwerkinsgpartners ›
MEER DAN DE SOM DER DELEN

ORIGINEEL CADEAU MET DE FEESTDAGEN !!

Voor meer info click hier ›
ORIGINEEL CADEAU  MET DE FEESTDAGEN !!
Japanse taalles voor KONING AAP

Japanse taalles voor KONING AAP

Volksuniversiteit Breda heeft toekomstige Japan reizigers een voorproefje gegeven van de taal en de gebruiken. Zo krijgen zij een impressie wanneer ze met KONING AAP naar Japan reizen

DEZE VIND JE WELLICHT OOK LEUK