Frans Conversatie vervolg

Frans Conversatie vervolg

Cursus

12 lessen van 1,5 uur

€ 226,00

Cursus

Frans Conversatie vervolgDeze cursus is afgestemd op degenen die hun kennis van het Frans willen uitbreiden. Een kennis van de taal op B1 niveau is noodzakelijk.  Bij twijfel kan er een intake worden gedaan. De gekozen thema's helpen de studenten om de verworvenheden van de Franse taal te controleren en te consolideren zoals daar zijn begrip, grammatica en woordenschat. Het belangrijkste doel van de cursus is dat de cursist leert zich zonder problemen uit te drukken en te uiten in het Frans. De huiswerkbelasting ligt gemiddeld rond de 2 tot 3 uur per week.
Frans Conversatie bestaat uit twee modules van elk 12 lessen. Dit is de tweede module. Aansluiten kan alleen na een intake.

MEER DAN DE SOM DER DELEN

De volksuniversiteit werkt samen met FILMHUIS BREDA, NIEUWE VESTE EN DE POSTSCHOOL. Samen zijn we meer dan de som der delen. Voor jou betekent dat meer en gevarieerder aanbod.

Samenwerkinsgpartners ›
MEER DAN DE SOM DER DELEN

ORIGINEEL CADEAU MET DE FEESTDAGEN !!

Voor meer info click hier ›
ORIGINEEL CADEAU  MET DE FEESTDAGEN !!
Japanse taalles voor KONING AAP

Japanse taalles voor KONING AAP

Volksuniversiteit Breda heeft toekomstige Japan reizigers een voorproefje gegeven van de taal en de gebruiken. Zo krijgen zij een impressie wanneer ze met KONING AAP naar Japan reizen

DEZE VIND JE WELLICHT OOK LEUK