Fotowandeling met je smartphone in de binnenstad van Breda

Fotowandeling met je smartphone in de binnenstad van Breda

Wandeling

1 wandeling van 3,5 uur

€ 34,00
Kies startdatum

Wandeling

Fotowandeling met je smartphone in de binnenstad van Breda

Al wandelend leren fotograferen, dat is wat we doen tijdens de fotowandeling. Anders dan op cursussen en workshops gaan we minimaal in op theoretische en technische dingetjes. Om deel te nemen aan de wandeling heb je dan ook niet veel ervaring nodig, iedereen kan meedoen. De enige eis is dat je een smartphone hebt (merk/systeem maakt niet uit).

 

Weet je niet precies hoe je smartphone camera werkt? De basisfuncties worden tijdens de wandeling voor je uitgelegd. We gaan vooral lekker ontspannen de mooie binnenstad van Breda in, op zoek naar mooie plaatjes. Centraal tijdens de fotowandeling staat het “leren kijken” en dan (die mooie foto) zien. Wat dat precies inhoudt en hoe we dat doen leer je tijdens de wandeling. Er zal ook veel aandacht besteed worden aan compositie. Na afloop bespreken we de gemaakte foto’s onder het genot van een kopje koffie/thee.  

 

  • Dag 1 : zondag 19 maart van 10:00

Verzamelen bij de ingang van de Nieuwe Veste(centrale bibliotheek), Molenstraat 6 te Breda. We sluiten de wandeling hier ook gezamenlijk af onder het genot van een kop koffie/thee(inclusief cursusprijs)

Buitenlocatie

,

thumb

(Chi) Hong
"Het mooiste van fotografie is dat het je leert op een bepaalde manier naar de wereld te kijken "

BEKIJK MIJN PAGINA >

50 JAAR VOLKSUNIVERSITEIT BREDA

50 JAAR VOLKSUNIVERSITEIT BREDA

In het schooljaar 2022-2023 bestaat de Volksuniversiteit 50 jaar. We vieren dit het gehele jaar door met bijzondere cursussen, lezingen, workshops, wandelingen en evenementen. Lees in onze Nieuwsbrief of kijk op Facebook voor de actualiteit

Geschiedenis: het verhaal ›

MEER DAN DE SOM DER DELEN

De volksuniversiteit werkt samen met FILMHUIS BREDA, NIEUWE VESTE EN DE POSTSCHOOL. Samen zijn we meer dan de som der delen. Voor jou betekent dat meer en beter aanbod.

Samenwerkinsgpartners ›
MEER DAN DE SOM DER DELEN
DEZE VIND JE WELLICHT OOK LEUK