Foodfotografie

Foodfotografie

Workshop

1 workshop van 2 uur

€ 34,00
Kies startdatum

Workshop

Foodfotografie

Vind je het leuk om foto’s te maken van gerechten of baksels die je maakt? Of van wat je in een restaurant voorgeschoteld krijgt? In deze workshop gaan we aan de slag met het maken van mooie foodfoto’s!

Wat is een goede belichting? Welke invloed heeft compositie en kleur? Hoe bewerk je je foto’s eenvoudig na om ze er nog smakelijker uit te laten zien? 

We gaan in deze workshop praktisch aan de slag. Wil je iets lekkers meenemen om te fotograferen, of heb je leuke accessoires zoals bestek en servetten? Je kunt het meteen gebruiken bij het maken van de foto’s. Wellicht een mooi voorproefje van je kerstdiner!

Je kunt deze workshop volgen als je met een smartphone fotografeert. Heb je een camera waarbij je diafragma, sluitertijd en iso kan instellen dan heb je wel meer mogelijkheden dus breng die zeker (met opgeladen accu) mee!

  • Dag 1 : dinsdag 12 december van 19:30

Dorpshuis 't Klooster
Jack van Gilsplein 1
4854 CB, Bavel

thumb

A. (Antonette) De Groot-Klootwijk
'' Als klein meisje ging ik aan de slag met een oude camera van mijn moeder.''

BEKIJK MIJN PAGINA >

MEER DAN DE SOM DER DELEN

De volksuniversiteit werkt samen met FILMHUIS BREDA, NIEUWE VESTE EN DE POSTSCHOOL. Samen zijn we meer dan de som der delen. Voor jou betekent dat meer en gevarieerder aanbod.

Samenwerkinsgpartners ›
MEER DAN DE SOM DER DELEN

ORIGINEEL CADEAU MET DE FEESTDAGEN !!

Voor meer info click hier ›
ORIGINEEL CADEAU  MET DE FEESTDAGEN !!
Japanse taalles voor KONING AAP

Japanse taalles voor KONING AAP

Volksuniversiteit Breda heeft toekomstige Japan reizigers een voorproefje gegeven van de taal en de gebruiken. Zo krijgen zij een impressie wanneer ze met KONING AAP naar Japan reizen

DEZE VIND JE WELLICHT OOK LEUK