De kracht van je gedachten

De kracht van je gedachten

Workshop

2 lessen van 3 uur , elke 3 weken.

€ 95,00

Workshop

De kracht van je gedachten

Wil je meer vrijheid ervaren en een goede balans vinden? Dichter bij jezelf blijven en zelfverzekerd zijn over de keuzes die je maakt? Meer ontspannen en optimistisch in het leven staan?

In de workshops ‘De kracht van je gedachten’ leer je hoe jouw gedachten ontstaan en hoe deze je leven op dit moment beïnvloeden. Je krijgt inzicht hoe je een shift kunt maken van negatieve beperkende gedachten, naar een positieve mindset die voor je werkt, zodat je vanuit daar krachtige keuzes kunt maken.

Omstandigheden kunnen we niet veranderen, wel hoe we hiermee omgaan. Het leren van een krachtige positieve mindset is voor iedereen mogelijk, ongeacht je leeftijd, waar je vandaan komt of in welke levensfase je zit.

Wat kan je precies verwachten?

  • Je leert om nieuwe neurologische verbindingen te maken, waardoor jij zelf de sleutel in handen hebt voor meer rust en balans. Ook leer je om beter naar jezelf te luisteren en te weten wat je echt wilt. Dit zal direct positief doorwerken op je mentale gezondheid en weerbaarheid.
  • Je komt achter je persoonlijke waarden. Deze geven je houvast, zorgen ervoor dat je dichterbij jezelf blijft en je in jouw kracht blijft staan.
  • We gaan je angsten onder de loep nemen, waardoor je in gaat zien hoe ze je huidige keuzes en leven beïnvloeden. Je leert je angst(en) te transformeren zodat jij meer vrijheid, rust en balans gaat ervaren. Hierdoor kom je dichterbij jezelf en kan je jouw doelen en verlangens gaan realiseren.
  • Je krijgt tips over hoe je jouw hersenen gezond kunt houden.
  • Om je in balans te voelen, moet je in het middelpunt van je eigen leven staan. Het leven moet zich afspelen om jou heen. We gaan het hier uitgebreid over hebben, ook over hoe je beter om kunt gaan met prikkels en stress.
  • Je leert goed naar jezelf te luisteren, krijgt inzicht in je (on)bewustzijn en durft te vertrouwen op je intuïtie.
  • We maken samen een stappenplan en gaan je persoonlijke navigatiesysteem instellen zodat je jouw doelen optimaal kunt gaan bereiken.
  • Je leert om te gaan met tegenslagen, dichtbij jezelf te blijven en vanuit daar bewuste keuzes te maken.
  • Je krijgt Individuele opdrachten en tools om direct mee aan de slag te gaan. Deze helpen je met het veranderen van je mindset, om concrete stappen te zetten en snel resultaat te boeken. Ook ontvang je een persoonlijke planner die je gaat helpen bewuster te gaan leven.


Het doel is dat jij het leven gaat leiden wat jij graag wilt! Ik heb ongelooflijk veel zin om je te ontmoeten en je hierbij te gaan helpen!

MEER DAN DE SOM DER DELEN

De volksuniversiteit werkt samen met FILMHUIS BREDA, NIEUWE VESTE EN DE POSTSCHOOL. Samen zijn we meer dan de som der delen. Voor jou betekent dat meer en gevarieerder aanbod.

Samenwerkinsgpartners ›
MEER DAN DE SOM DER DELEN

ORIGINEEL CADEAU MET DE FEESTDAGEN !!

Voor meer info click hier ›
ORIGINEEL CADEAU  MET DE FEESTDAGEN !!
Japanse taalles voor KONING AAP

Japanse taalles voor KONING AAP

Volksuniversiteit Breda heeft toekomstige Japan reizigers een voorproefje gegeven van de taal en de gebruiken. Zo krijgen zij een impressie wanneer ze met KONING AAP naar Japan reizen

DEZE VIND JE WELLICHT OOK LEUK