Pools II

Pools II

Cursus

12 lessen van 1,5 uur

€ 226,00

Cursus

Pools II

Pools II is bedoeld voor degene die al enige kennis heeft van de taal. Pools II is verdeeld in twee modules van elk 12 lessen, dit is de eerste module.
De eerste drie hoofdstukken van het boek worden behandeld:
Zinsopbouw opfrissen en aanvullen. Uitspraak en klemtoon. Poolse klanken.
Woordenschat opfrissen en aanvullen: pers. gegevens, uiterlijk en karakter beschrijven, nationaliteiten, beroepen en hobby’s. De Poolse provincies en hun hoofdsteden.
Grammatica: vervoeging werkwoorden – vervolg. Opfrissen en aanvullen kennis over het geslacht van zelfstandige naamwoorden, lidwoorden, meervoud. De Poolse naamvallen: opfrissen en vervolg.
Aan het einde van de cursus kan je over jezelf en je familie vertellen, iemand begroeten, afscheid nemen, korte informele en formele gesprekken voeren. Je kunt vertellen hoe het met je gaat en hetzelfde aan iemand vragen. Je weet hoe de Poolse provincies heten en waar ze liggen. Je kunt over jouw beroep en hobby’s vertellen. Je hebt een basis kennis over de Poolse naamvallen.
Reken op ongeveer 3 uur huiswerk per week.

MEER DAN DE SOM DER DELEN

De volksuniversiteit werkt samen met FILMHUIS BREDA, NIEUWE VESTE EN DE POSTSCHOOL. Samen zijn we meer dan de som der delen. Voor jou betekent dat meer en gevarieerder aanbod.

Samenwerkinsgpartners ›
MEER DAN DE SOM DER DELEN

ORIGINEEL CADEAU MET DE FEESTDAGEN !!

Voor meer info click hier ›
ORIGINEEL CADEAU  MET DE FEESTDAGEN !!
Japanse taalles voor KONING AAP

Japanse taalles voor KONING AAP

Volksuniversiteit Breda heeft toekomstige Japan reizigers een voorproefje gegeven van de taal en de gebruiken. Zo krijgen zij een impressie wanneer ze met KONING AAP naar Japan reizen

DEZE VIND JE WELLICHT OOK LEUK