Italiaans II ( 1/2 A1-A1)

Italiaans II ( 1/2 A1-A1)

Cursus

12 lessen van 1,5 uur

€ 226,00

Cursus

Italiaans II ( 1/2 A1-A1)

Heb je de cursus op niveau I gevolgd? De taalcursus Italiaans beginners 2 is geschikt voor de iets gevorderde beginners. De cursus richt zich op de  vaardigheden lezen, luisteren, schrijven en spreken in een alledaagse context.
Italiaans II bestaat uit twee modules van elk 12 lessen. Dit is de eerste module.
Onderwerpen die aan bod komen zijn: de geleerde grammaticale kennis toepassen (o.a. lidwoorden, presente e passato prossimo indicativo van regelmatige en onregelmatig werkwoorden, verbi dovere-potere-volere,verbi riflessivi e aggettivi possessivi) en vocabulaire. 
Na afloop van deze cursus heb je een prima basiskennis van de taal en kun je diverse onderwerpen in het Italiaans onder woorden brengen, maar ook met Italianen praten over alledaagse zaken.
Aan het einde van het boek heb je niveau A1 behaald (ERK) Europees Referentiekader.
Je moet rekenen op ca.3 uur huiswerk per week.

MEER DAN DE SOM DER DELEN

De volksuniversiteit werkt samen met FILMHUIS BREDA, NIEUWE VESTE EN DE POSTSCHOOL. Samen zijn we meer dan de som der delen. Voor jou betekent dat meer en gevarieerder aanbod.

Samenwerkinsgpartners ›
MEER DAN DE SOM DER DELEN

ORIGINEEL CADEAU MET DE FEESTDAGEN !!

Voor meer info click hier ›
ORIGINEEL CADEAU  MET DE FEESTDAGEN !!
Japanse taalles voor KONING AAP

Japanse taalles voor KONING AAP

Volksuniversiteit Breda heeft toekomstige Japan reizigers een voorproefje gegeven van de taal en de gebruiken. Zo krijgen zij een impressie wanneer ze met KONING AAP naar Japan reizen

DEZE VIND JE WELLICHT OOK LEUK