Engels IV vervolg

Engels IV vervolg

Cursus

12 lessen van 1,5 uur

€ 226,00

Cursus

Engels IV vervolg

Dit is de tweede module en het vervolg op Engels IV. Als je de eerste module niet hebt gevolgd is een intake noodzakelijk.

We behandelen de laatste hoofdstukken van het boek, 10 t/m 12.

Je leert:

Vocabulary: clothes shopping, crime, money, connecting words.

Grammar: Present Simple passive and Past Simple passive, second conditional, Present Perfect for giving news, reported speech.

Aan het einde van de twee modules kun je over je gewoonten en levensstijl praten en andere mensen goed  begrijpen. Je kunt je reiservaring beschrijven, nieuws bespreken en  vergaderingen of feesten organiseren met je collega's of vrienden. Je bent in staat om vragen over onderwijs, winkelen, het milieu, kunst, literatuur, boodschappen, films, familie te stellen. Je kunt je mening geven en korte verhalen maken. Je begrijpt eenvoudige e-mails en reageert erop.
Dit niveau is het minimum om te solliciteren bij buitenlandse bedrijven.

Reken op ongeveer twee uur huiswerk per week.

MEER DAN DE SOM DER DELEN

De volksuniversiteit werkt samen met FILMHUIS BREDA, NIEUWE VESTE EN DE POSTSCHOOL. Samen zijn we meer dan de som der delen. Voor jou betekent dat meer en gevarieerder aanbod.

Samenwerkinsgpartners ›
MEER DAN DE SOM DER DELEN

ORIGINEEL CADEAU MET DE FEESTDAGEN !!

Voor meer info click hier ›
ORIGINEEL CADEAU  MET DE FEESTDAGEN !!
Japanse taalles voor KONING AAP

Japanse taalles voor KONING AAP

Volksuniversiteit Breda heeft toekomstige Japan reizigers een voorproefje gegeven van de taal en de gebruiken. Zo krijgen zij een impressie wanneer ze met KONING AAP naar Japan reizen

DEZE VIND JE WELLICHT OOK LEUK