De geheimen van Den Bosch

De geheimen van Den Bosch

Wandeling

1 wandeling van 2,5 uur

€ 34,00
Kies startdatum

Wandeling

De geheimen van Den Bosch

De binnenstad van Den Bosch verbergt veel geheime en esoterische boodschappen.


Waarom kijkt de draak naar het centrum, hij moet toch de indringers afschrikken en de andere kant opkijken om de stad beschermen? Waarom staat er op het stadhuis een windvaan in de vorm van een zwijnenkop? Waarom staat de put juist op die plek op de markt? We bezoeken ook het gekkeneind en de muurfresco’s van Jeroen Bosch. 


Tijdens deze wandeling gaan we op zoek naar de symbolen en de mystieke kenmerken van de Zwanenbroeders, Gaffel broederschap, Vrijmetselaars, leylijnen en drakenlijnen, die hun invloed uitoefenen, op markante plaatsen en straten in het centrum van de stad. Deels kunnen we die ook meten met de wichelroede, zodat ze meer zichtbaar worden. Na een korte kennismakingsworkshop tijdens de excursie, kun je deze zelf ook meten.


We verzamelen bij de hoofdingang van het N.S. station in Den Bosch.  

  • Dag 1 : zondag 24 maart van 10:30

Verzamelen bij de hoofdingang van het N.S. station in Den Bosch. Materiaalkosten bedragen  3,- euro voor gebruik wichelroede en A4 met info over de Symbolen enz.

Buitenlocatie

,

thumb

J.L. (Jules) Faber
"Ik etaleer met veel plezier mijn kennis en kunde aan de cursisten "

BEKIJK MIJN PAGINA >

MEER DAN DE SOM DER DELEN

De volksuniversiteit werkt samen met FILMHUIS BREDA, NIEUWE VESTE EN DE POSTSCHOOL. Samen zijn we meer dan de som der delen. Voor jou betekent dat meer en gevarieerder aanbod.

Samenwerkinsgpartners ›
MEER DAN DE SOM DER DELEN

ORIGINEEL CADEAU MET DE FEESTDAGEN !!

Voor meer info click hier ›
ORIGINEEL CADEAU  MET DE FEESTDAGEN !!
Japanse taalles voor KONING AAP

Japanse taalles voor KONING AAP

Volksuniversiteit Breda heeft toekomstige Japan reizigers een voorproefje gegeven van de taal en de gebruiken. Zo krijgen zij een impressie wanneer ze met KONING AAP naar Japan reizen

DEZE VIND JE WELLICHT OOK LEUK