De cursus Voedsel conserveren kun je leren....! zit inmiddels vol!
Wil je toch deelnemen of andere opties bespreken? Geef ons dan je gegevens door voor de wachtlijst.
€ 29,00
Wil je leren hoe je de overvloed van het seizoen kunt vasthouden en dus kunt genieten van smaakvolle, zelfgemaakte lekkernijen het hele jaar door? Doe dan mee aan de workshop (kennismaking en proeverij) van het conserveren (inmaken) van voedsel op diverse en heerlijke manieren:
Drogen, fermenteren, wecken en inleggen op olie en azijn!
Tijdens deze kennismaking ontdek je de beginselen van:
Voor wie is deze kennismaking/proeverij geschikt?
Zorg dat je erbij bent en ontdek hoe je je eigen voorraadkast vult met smakelijke en gezonde lekkernijen.
We kunnen slechts 1 of 2 technieken echt zelf in praktijk brengen vanwege de tijdsduur van de workshop. Maar met de kennis die je opdoet kun je al snel thuis zelf aan de slag.
De workshop vindt buiten plaats onder een afdak, trek daarom warme kleding en schoeisel aan.
Deze workshop duurt 3 uur.
De workshop is buiten onder een afdak, vandaar dat wij je aanraden warme en winddichte kleding en warme stevige schoenen aan te trekken.
De Warmoezerij ligt naast Restaurant Wolfslaar.
Graag de volgende materialen zelf mee brengen: scherp mesje, plankje en een schone pot van 500gr met deksel.
Warmoezerij Wolfslaar
Wolfslaardreef 100
4834 SP, Breda
O.E. (Olga) Kroes
"Tell me and I forget. Teach me and I remember. Involve me and I learn." Benjamin Franklin ( 1706-1790). The NT2 courses of Volksuniversiteit Breda offer people with different cultural backgrounds an opportunity to learn Dutch.
For more information click here ›In deze cursus kun je je fantasie de vrije loop laten en schilder je sprookjes zoals jij ze ziet.
Voor meer info klik hier ›Voor inschrijven en informatie click hier.
Voor informatie click hier ›Verbreed je horizon. Ga aan de slag met een buitenlandse taal !
Meer info zie link ›Aanmelden click hier ›