Japans III

Japans III

Cursus

12 lessen van 1,5 uur

€ 226,00
Kies startdatum

Cursus

Japans III

Geschikt voor de mensen die ongeveer het A1 niveau van ERK willen bereiken. Van de cursisten wordt verwacht dat zij in ieder geval hiragana, katakana en ca. 100 kanji’s (de Sino-Japanse karakters) kunnen lezen en bekend zijn met de algemene zinsopbouw, te-form van werkwoord, verleden tijd, short-form. In deze cursus gaan we verder in op kanji en komen wat meer uitdrukkingen aan bod. Ook wordt in elke les aandacht besteed aan onderwerpen m.b.t. de Japanse cultuur.

 Gezien de grote verschillen met Europese talen wordt van de cursisten verwacht dat zij – naast het regelmatig volgen van de lessen – voldoende tijd besteden aan zelfstudie (in de vorm van huiswerk).

 Japans III bestaat uit twee modules van elk 12 lessen. Dit is de eerste module.

Hierin wordt behandeld:

GENKI I  Hoofdstuk 9 - 12

Kanji (ca. 14 per hoofdstuk)

Grammatica (bijv. willen, plannen, vergelijken, advies geven, enz.)

Het voltooien van alle 12 hoofdstukken van het tekstboek "Genki 1" komt ongeveer overeen met het N5-niveau van het JLPT (Japanese Language Proficiency Test). Het N5-niveau wordt beschouwd tussen A1 en A2 op het ERK.

 

MEER DAN DE SOM DER DELEN

De volksuniversiteit werkt samen met FILMHUIS BREDA, NIEUWE VESTE EN DE POSTSCHOOL. Samen zijn we meer dan de som der delen. Voor jou betekent dat meer en beter aanbod.

Samenwerkinsgpartners ›
MEER DAN DE SOM DER DELEN
Volksuniversiteit Breda verdiept luisterplezier!

Volksuniversiteit Breda verdiept luisterplezier!

SAMENWERKING MET KAMERMUZIEK BREDA

PROGRAMMA ›
LUKA

LUKA

Film, diner en lezing. In samenwerking met het FILMHUIS

Meer info ›
DEZE VIND JE WELLICHT OOK LEUK