De chaostheorie: orde en structuur in ons heelal!

1 lezing van 3 uur

De chaostheorie: orde en structuur in ons heelal!

We weten dat een kleine verandering in onze omgeving, op langere termijn enorme gevolgen kan hebben. De vlinder die opstijgt vanaf een bloem in Mexico kan drie maanden later misschien wel een tropische  wervelstorm veroorzaken in Thailand. Theo van Es legt je in deze lezing uit, hoe dit werkt. En welke wetten hierbij gelden. Tot slot: wat heeft dit met het heelal te maken? Er wordt vooral gebruik gemaakt van beelden en video's zodat deze ingewikkelde materie voor iedereen leuk en begrijpelijk wordt.

Volg de hele reeks van 6 lezingen van Theo van Es en ontvang 1 lezing gratis. Code LEZ276

• Dag 1 : zaterdag 3 december van 10:00

Dorpshuis 't Klooster
Jack van Gilsplein 1
4854 CB, Bavel

T.P.M. (Theo) van Es
''Als de deelnemers na zo’n lezing thuiskomen, op de bank ploffen… en zeggen: “ik heb een leuke dag gehad”… Dan ben ik tevreden. ''

MEER DAN DE SOM DER DELEN

De volksuniversiteit werkt samen met FILMHUIS BREDA, NIEUWE VESTE EN DE POSTSCHOOL. Samen zijn we meer dan de som der delen. Voor jou betekent dat meer en beter aanbod.

Samenwerkinsgpartners ›
MEER DAN DE SOM DER DELEN